Audities

Audities

Het orkest heeft twee vacante posities voor soprano en tenor saxofoons voor zijn aankomend project in november/december 2021 in samenwerking met Opera Ballet Vlaanderen. De twee winnaars krijgen het aanbod om enkel voor dit zeer speciale project bij YOF in dienst te treden. Op de auditie worden het solo van Le Boléro en een vrij gekozen stuk (max 2 minuten) gevraagd. Schrijf je in via het aanmeldingsformulier.

Saxofoon
Vrij 08 oktober 2021 | Flagey (Belvederestraat 27, Brussel)

Orkestproject

L’Heure Espagnole (dir. Yi Chen-Lin)
Repetities:
23 > 27 november, 2021 | Antwerpen, Filharmonisch huis
30 november & 01 december, 2021 | Gent, Opera 
Concerten:
Vri. 03 december, 2021 – 20:00 | Gent, Opera
Zon. 05 december, 2021 – 15:00 | Gent, Opera
Din. 07 december , 2021 – 20:00 | Gent, Opera
Programma:
Maurice Ravel, Boléro
Maurice Ravel, L’heure espagnole

Coaches

Musici van Brussels Philharmonic, Antwerp Symphony Orchestra en Opera Ballet Vlaanderen selecteren en coachen de muzikanten van Youth Orchestra Flanders.

Inschrijvingscriteria

Dit project is erop gericht het werk in de Belgische conservatoria aan te vullen en de connectie tussen de opleidingswereld en het professionele veld te faciliteren. Dit project mikt op studenten van de Belgische conservatoria (ongeacht hun nationaliteit of graad). Getalenteerde Belgische muzikanten die elders (evt. in het buitenland) studeren zijn eveneens welkom op de (live) audities (leeftijdsvork : 15-26 jr (incl.)).

Evaluatie

De evaluatie gebeurt door de coaches van Youth Orchestra Flanders. Indien voor de student credits zijn gekoppeld aan zijn/haar deelname aan het project, worden punten toegekend door het conservatorium op basis van het individueel evaluatieformulier dat door de coördinatie van Youth Orchestra Flanders wordt bezorgd aan de directie van het desbetreffend conservatorium. Studenten dienen zelf studiepunten aan te vragen bij hun opleidingsinstelling en dit door te geven aan de orkestcoördinatie.

Vragen ? 

Contacteer : info@youthorchestraflanders.be